Tähän mennessä tapahtunutta

Tervetuloa Märkä Betoni blogiin. Kerromme tässä blogissa perheemme kamppailusta sisäilmaongelman kanssa. Jaamme myös tietoa asian ympärille liittyvistä asioista, esim. mitä asioita tulisi huomioida ettei vastaavaa pääse tapahtumaan. Olemme saaneet monia yhteydenottoja ja lukeneet vastaavista tapauksista netistä joten selkeästi vastaavia ongelmia on monilla muillakin ihmisillä. Tässä selailua helpottava kronologinen luettelo tapahtumista. Päivitämme listaa tilanteen mukaan. Tähän menessä tapahtunut: - 2013 Joulukuu   rakennusprojekti valmistui . Pääsimme muuttamaan uuteen omakotitaloomme.  - 2015 kesän loppupuolella perheen isä alkoi sairastelemaan, myös perheen vastasyntynyt oireili. - 2016 Helmikuu   perheen äiti sairastui keuhkokuumeeseen , tämä vei hänet sairaalahoitoon. Lapsiperheiden kotipalvelu oli tällöin perheen apuna. - 2016 Huhtikuu  vaihdoimme asuntoja kolmen viikon ajaksi isoisän ja hänen vaimonsa kanssa. - 2016 Huhtikuu   tilasimme kotiimme homekoirat jotka

Tutkinnan käynnistelyä

Tapahtumat ovat ajalta 4/2016


Sain homekoirien kouluttajalta neuvon olla yhteydessä Polygon Finland Oy nimiseen yritykseen.
Pikaisen googlettelun jälkeen totesin että kyseessä on kansainvälinen firma joka on tarjoaa asiantuntijapalveluja kiinteistöjen vahinkotapauksissa. Toimii myös Suomessa, meriittejä näyttäisi olevan.

Taas puhelin käteen ja kertomaan tilanne ja sopimaan aikaa tutkimuksen aloittamiselle. Puhelun jälkeen tapaaminen oli sovittu 19.4.2016.

Soitin myös Lahden kaupungin terveystarkastajalle joka tulikin käymään paikan päällä 13.4.
Käynti oli pikainen ja tarkastaja kertoi odottavansa Polygonin tutkimusraporttia ja tulevansa siteeraamaan tätä omassa raportissaan. Olivat kuulemma toimineet aikaisemminkin yhteistyössä kaupungin kanssa.

Jäimme odottamaan Polygonin käyntiä ja laskemaan hitaasti matelevia päiviä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tähän mennessä tapahtunutta

Ajatuksia korjauksen onnistumisesta

Tietoisku: huomioi nämä kohdat ennen rakennuttamista / urakkaa