Tähän mennessä tapahtunutta

Tervetuloa Märkä Betoni blogiin. Kerromme tässä blogissa perheemme kamppailusta sisäilmaongelman kanssa. Jaamme myös tietoa asian ympärille liittyvistä asioista, esim. mitä asioita tulisi huomioida ettei vastaavaa pääse tapahtumaan. Olemme saaneet monia yhteydenottoja ja lukeneet vastaavista tapauksista netistä joten selkeästi vastaavia ongelmia on monilla muillakin ihmisillä. Tässä selailua helpottava kronologinen luettelo tapahtumista. Päivitämme listaa tilanteen mukaan. Tähän menessä tapahtunut: - 2013 Joulukuu   rakennusprojekti valmistui . Pääsimme muuttamaan uuteen omakotitaloomme.  - 2015 kesän loppupuolella perheen isä alkoi sairastelemaan, myös perheen vastasyntynyt oireili. - 2016 Helmikuu   perheen äiti sairastui keuhkokuumeeseen , tämä vei hänet sairaalahoitoon. Lapsiperheiden kotipalvelu oli tällöin perheen apuna. - 2016 Huhtikuu  vaihdoimme asuntoja kolmen viikon ajaksi isoisän ja hänen vaimonsa kanssa. - 2016 Huhtikuu   tilasimme kotiimme homekoirat jotka

Muutto takaisin kotiin

Rakentaja
"Meidän puolestamme korjaus on valmis. Varokaa liimattuja listoja ja kynnyksiä tänään."

Rakentaja ilmoitti 26. heinäkuuta 2016 että voimme palata takaisin kotiimme. Korjaus oli hänen osaltaan valmis. Samalla rakentaja oli tiivistänyt myös ulkoseinien ja lattioiden raot josta oli korjaustoimenpiteissä myös maininta.

Toivoimme että talon sisäpinnat olisi putsattu mahdollisimman puhtaiksi korjauksesta johtuvista pölyistä. Totesimme kuitenkin että kaikki pinnat tulee vielä putsata sillä pölyä oli joka puolella.

Muutaman päivän päästä palasimme kotiimme.

Ensimmäinen huomiomme oli voimakas 'haju' heti sisälle astuessa jonka ajattelimme johtuvat betonin kuumentamisesta. Ajatus siitä että kaikki irtaimisto oli ollut rakennuksessa korjauksen ajan tuntui näin jälkikäteen huonolta päätökseltä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tähän mennessä tapahtunutta

Ajatuksia korjauksen onnistumisesta

Tietoisku: huomioi nämä kohdat ennen rakennuttamista / urakkaa